U wil verkopen of verhuren?

Wanneer u kiest voor HOMIXX vastgoed, dan kiest u voor een gedreven, maar vooral persoonlijke aanpak.

We bieden u een mix van verschillende diensten aan zodat het verkoop- of verhuurproces kinderspel wordt. We laten ons hierbij omringen door de besten in hun vak en willen voor iedereen betaalbaar zijn!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij de geknipte partner om uw woning, huis, appartement, villa, ... vlot en snel te verkopen of verhuren. Voor al uw vragen over vastgoed, contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak!  Wij kijken er naar uit om u verder te helpen.

Kennismakingsgesprek en waardebepaling

stap 1

Kennismakingsgesprek en waardebepaling

Ons team van vastgoedmakelaars en adviseurs komt graag vrijblijvend langs om de juiste strategie te bepalen voor uw vastgoed. Door onze jarenlange ervaring, kennen wij de prijzen als geen ander en bepalen wij die samen met u aan de hand van een grondige marktanalyse.

Administratieve voorbereidingen

stap 2

Administratieve voorbereidingen

Alle documenten en attesten die we nodig hebben voor de verkoop worden door ons aangevraagd. We staan steeds in nauw contact met de notarissen. U wordt als verkoper volledig ontlast van alle zorgen.

Marketing en strategie

stap 3

Marketing en strategie

We halen bij HOMIXX alles uit de kast om uw vastgoed op de best mogelijke manier in de markt zetten.

Bezichtigingen

stap 4

Bezichtigingen

De bezoekmomenten worden uiteraard steeds in samenspraak met onze klant bepaald. Wist je trouwens dat we er regelmatig in slagen om een pand binnen de week te verkopen?

Onderhandeling en verkoop

stap 5

Onderhandeling en verkoop

HOMIXX begeleidt beide partijen tot aan de notariële akte. Wij regelen alles. Zalig toch?