Ontmoet ons team

Bart Van Hove

Je zou me het best kunnen omschrijven als een positieve, actie- en oplossingsgerichte ondernemer/adviseur. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn echtgenote Stephanie, onze 2 prachtige dochters en speelse honden. 

Werkend voor één van de grootste ontwikkelaars (en tevens oudste beursgenoteerde bedrijf van België), bouwde ik de voorbij jaren een brede kennis op wat betreft alle types vastgoed in België. Ik werkte o.a. mee aan het bekroonde project Chambon (Mipim Awards 2017). Dankzij mijn resultaten en expertise als Account Manager, kreeg ik de kans door te groeien tot Sales Manager. Samen met mijn team stonden we in voor het beheer en maximale verkoop van een vastgoedportefeuille van > 57 mio EUR.

Ik groeide op in Steenokkerzeel en Boortmeerbeek, ging naar school in Kampenhout en Keerbergen, en heb jaren volleybal gespeeld in Haacht. Ondertussen woon ik sinds 2013 met mijn gezin in Putte (Beerzel), waardoor ik ook in deze regio een uitgebreid netwerk heb kunnen uitbouwen.

Na 7 jaar ervaring in de vastgoedwereld was de tijd rijp om vol overgave te starten met een eigen verhaal, een nieuw concept. Samen met mijn zakenpartner, Jens Van Woensel, ben ik dan ook zeer trots dat we onze droom met passie en plezier kunnen realiseren en dagelijks aan u, onze klant, het beste van onszelf mogen geven!

 

Contacteer mij via email of telefoon (016 199 341)
Via deze sociale kanalen:
Bart Van Hove

Jens Van Woensel

Huizen, design en architectuur, het heeft me altijd al geboeid. Mijn keuze om in 2011 in de vastgoedsector aan de slag te gaan, was dan ook een zeer logische stap.

Nadat ik jarenlang actief ben geweest als makelaar bij een vastgoedkantoor, ben ik gaan werken bij één van de grootste projectontwikkelaars van België. Het is daar waar ik mezelf op alle vlakken enorm heb ontwikkeld. Hierdoor bekijk ik het verkoopproces nu op een andere manier.

Ik geniet dagelijks van de verscheidenheid en afwisseling die de job te bieden heeft. Constant nieuwe mensen leren kennen en steeds nieuwe uitdagingen aangaan, dat is waar ik van hou.

Transparantie en eerlijkheid zijn mijn kernwaarden. Steeds tracht ik voor iedereen mijn uiterste best te doen.

Naast het werk kan ik enorm genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Denk hierbij aan een goed glas wijn, lekker eten, sporten, etc. Mijn vrije tijd breng ik vaak door met mijn vriendin Melanie en mijn hond Flo, waar ik altijd de nodige steun vind.

Nu dat u iets meer weet wie ik ben, kijk ik ernaar uit om u te ontmoeten!

 

Contacteer mij via email of telefoon (016 199 342)
Via deze sociale kanalen:
Jens Van Woensel

Jonathan Bosmans

Ik heb een studieachtergrond in marketing en werkte eerder in verzekeringen. Hierdoor kwam ik dagelijks in contact met mensen, hun doen en laten, bezorgdheden en wensen. Luisteren en een gepaste oplossing aanreiken, is iets wat ik daar geleerd heb. Eerlijk en in het volste vertrouwen.

Ondernemerschap is iets wat me steeds heeft begeesterd, ik bleef dromen van dat ietsje meer zelfstandigheid, met grotere persoonlijke uitdagingen en
verantwoordelijkheden. De vastgoedsector heeft me altijd geïntrigeerd en getriggerd. De opportuniteit om me met Homixx hier volop te gooien, nam ik dan ook gretig en met beide handen aan!

In mijn privéleven ben ik een familieman, mijn vrouw en twee kindjes zijn mijn hoogste goed, familie en vrienden zijn voor mij ontontbeerlijk. Zowel professioneel als privé ben ik me er dan ook dagelijks van bewust dat er mij een royale portie geluk te beurt valt! Tijdens mijn vrije tijd houd ik van duursporten zoals lopen en fietsen, hier in onze mooie streek of aan de kust. Een goed glas wijn of lekker eten is voor mij ook absolute ontspanning!

Contacteer mij via email of telefoon (016 199 343)
Via deze sociale kanalen:
Jonathan Bosmans

Michael Van Leemputten

Ik kijk terug op een sterke commerciële achtergrond in trading & consultancy services. Doorheen de jaren zette ik me in om mensen te helpen hun noden en dromen te uiten en dit te vertalen naar een passende oplossing. Het is net deze ervaring die me de nodige brandstof geeft om mijn passie achterna te gaan en de sprong te nemen in de vastgoedwereld. 

Als persoon word ik vaak omschreven als enthousiast, gedreven en altijd bereid om te helpen.

Mijn roots liggen in Antwerpen, maar het was uiteindelijk de liefde die me 5 jaar geleden naar onze prachtige regio bracht. Met mijn gezin woon ik aan de rand van Putte en Keerbergen. Geen plek liever waar ik als kersverse papa de rust en ontspanning opzoek na een drukke werkdag.

De rest van mijn vrije tijd breng ik graag door in gezelschap van familie en vrienden met een goed glas wijn in de hand.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te begeleiden op weg naar de volgende grote stap!

Contacteer mij via email of telefoon (016 199 344)
Via deze sociale kanalen:
Michael Van Leemputten

Stephanie Mottie

Ik groeide op in Wezemaal, woonde met mijn vriend enkele jaren in Putte maar de liefde voor de streek bracht ons terug naar het mooie Werchter.

Na een carrière als opticien – optometrist voelde ik dat de tijd rijp was voor een nieuw avontuur. Interieur en architectuur hebben me altijd al geboeid, de keuze voor een extra avondopleiding vastgoedmakelaar was dus makkelijk gemaakt. Al snel kon ik aan de slag als administratief bediende in een vastgoedkantoor. Hier heb ik ervaring kunnen opdoen in het hele proces dat bij een verkoop/verhuur komt kijken. 

Mijn passie ligt in het omgaan met mensen, ze begeleiden en bijstaan bij een belangrijke stap in hun leven geeft met energie. Dit alles op een eerlijke en spontane wijze. Waarbij transparantie en openheid waardes zijn die ik hoog in het vaandel draag. Waardes die ook terug te vinden zijn bij de hele Homixx familie en waarvan ik blij ben een deel uit te maken. 

In mijn vrije tijd kan je me terugvinden al wandelend met mijn hond Oscar, op een terrasje met vrienden of op de wei van Werchter. 

Ik kijk er naar uit om jullie vol enthousiasme te verwelkomen! 

Contacteer mij via email of telefoon (016 199 348)
Via deze sociale kanalen:
Stephanie Mottie

Pieter Maes

Gedurende mijn rechtenstudie en de bijhorende stages binnen de advocatuur heb ik geleerd om me vast te bijten in dossiers en om altijd een zo gunstig mogelijke oplossing te bedenken in het voordeel van de cliënt. Hiervoor is expertise, doorzettingsvermogen en creativiteit uiteraard cruciaal. Verder ben ik opgegroeid in Heist-op-den-Berg.

Wat me vooral intrigeert aan de vastgoedsector is dat je voortdurend met mensen in contact komt, elke dag anders is en je een meerwaarde kan bieden voor mensen die op zoek zijn naar hun droomwoning of hun woning wensen te verkopen. Dat geeft me altijd een enorme voldoening. De begeleiding bij heel dit proces doe ik met een grote passie, vol overgave en vertrouwen, vanuit de invalshoek om de wensen van de klant volledig te vervullen. Mijn naaste omgeving zou me dan ook het best omschrijven als iemand waarop je kan bouwen, eerlijk, behulpzaam en enthousiast.

In mijn vrije tijd speel ik voetbal, padel en probeer ik regelmatig te lopen en te fietsen om mijn conditie te onderhouden. Ook wieler- en voetbalwedstrijden bekijken, wandelen met mijn hond en afspreken met vrienden doe ik ontzettend graag.

Nu u mij al een beetje kent, kijk ik er met veel plezier naar uit om u te mogen ontmoeten.

Contacteer mij via email of telefoon (016 199 345)
Via deze sociale kanalen:
Pieter Maes

Pieter Buedts

De opleiding general management heeft me oorspronkelijk geleid naar multinationals waarbij ik verschillende facetten van het bedrijfsleven proefde. Supply chain gaf meer inzicht in vraag en aanbod, terwijl projectmanagement me leerde opdrachten gestructureerd aan te pakken en succesvol af te ronden. Deze verscheidenheid aan ervaringen zorgt ervoor professioneel en klantgericht voor de dag te komen.

Doorheen de jaren bleef mijn interesse in de vastgoedwereld groeien, wat resulteerde in een extra opleiding vastgoedmakelaar. Het begeleiden van mensen bij deze belangrijke stap in hun leven vervul ik nu immer goedlachs bij Homixx, met als basis gedegen marktkennis en vertrouwen. Kenmerken die me daarbij toegeschreven worden zijn openheid, authenticiteit en enthousiasme

Als geboren en getogen Haachtenaar zal je me in mijn vrije tijd vaak terugvinden op een tennis- of padelterrein. Enerzijds voor de inspanning, anderzijds voor de ontspanning achteraf met een frisse pint. Onthaasten doe ik verder graag met het gezin en vrienden.

Dit gezegd zijnde, sta ik u dan ook met alle plezier bij om uw vastgoedplannen hier in de ruime regio tot een goed einde te brengen!

Contacteer mij via email of telefoon (016 199 347)
Via deze sociale kanalen:
Pieter Buedts

Frederik Baeten

Na enkele jaren in digitale marketingbureau’s gewerkt te hebben, koos ik met volle overtuiging voor een overstap naar de vastgoedsector. Mensen ondersteunen bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven, daar help ik met veel plezier aan mee.
In mijn nabije kring omschrijven ze me als een enthousiast, sociaal en ambitieus persoon. Ik hou ervan om mensen te ontmoeten, te luisteren naar hun verhaal en hen advies te geven op maat. Tevreden klanten geven me namelijk de nodige energie om elke dag weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Tijdens mijn vrije tijd geniet ik ervan om tennis te spelen, naar voetbal te kijken, een pintje te drinken met vrienden of iets te gaan eten met mijn vriendin.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en te helpen bij het realiseren van uw plannen!

Contacteer mij via email of telefoon (016 199 349)
Via deze sociale kanalen:
Frederik Baeten

Bedankt Homixx om de verkoop van ons huis in goede banen te leiden! Verkocht binnen de week!! Homixx weet goed waar ze mee bezig zijn.

Karen Vanmechelen -  ☆  ☆ ☆ ☆ ☆