Enkele getuigenissen van onze klantenZeer vlotte en zorgeloze verhuur door Nicky. Goed advies en volledig naar wens, en nog eens super vriendelijk ook!

Lars ColmanAls alles in het leven zo vlot loopt als een huis kopen... Dank jullie wel voor de fijne en vlotte samenwerking. Deze heren stralen een aanstekelijke gedrevenheid uit. Doe zo verder!

Leen Van LooHomixx heeft ons fantastisch geholpen! Bart was steeds beschikbaar voor onze vele vragen en alles was tot in de puntjes geregeld. Bedankt voor de snelle service bij het aankopen van onze bouwgrond!

Dennis StroobantsEen fijne ervaring met Homixx!
Zeer sympathieke en energieke makelaars! Communicatie verliep vlot en bij vragen, konden we steeds bij hen terecht. We hadden bij hen een gerust gevoel bij het aankopen van onze eerste woning. Homixx: een aanrader!

Yamina Van der ZandeDe makelaars van Homixx wisten ons goed te begeleiden bij de aankoop van onze eerste woning en konden op al onze vragen antwoorden. We kregen uitgebreid de tijd en hadden een aangenaam gesprek. Dit allemaal op de eerst dag dat huisbezoeken weer mochten na de Corona periode. Netjes met handschoenen en mondmaskers!

Jarne Van EspenVan bij de eerste kennismaking, waren wij erg onder de indruk van de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee elk vastgoed dossier door Homixx wordt aangepakt. Onze positieve indruk is in de weken erna alleen nog maar versterkt door het professionalisme en het doorzettingsvermogen waarmee ze de verkoop van onze bouwgronden op zeer korte tijd hebben gerealiseerd. Duidelijke communicatie, altijd bereikbaar en heel correct in het naleven van afgesproken prijs en andere afspraken. Een echte aanrader voor al wie op zoek is naar een betrouwbare makelaar.

Willy WuytsHen gecontacteerd voor de aankoop van een woonst. Meteen een bezoek kunnen regelen. Zeer vriendelijke mannen en uitstekende rondleiding.

Roeland VandenbrandeBedankt Homixx voor de verkoop van ons huis in goede banen te leiden! Verkocht binnen de week!! Homixx weet goed waar ze mee bezig zijn..
 

Karen VanmechelenSuper vriendelijk en altijd bereid voor uitleg!

Jago Van SoomSuper vriendelijk en goede service, huis was direct verkocht!

bouke StijnsOnze woning was na 1 bezoekmoment verkocht aan de afgesproken prijs. Ook vonden ze onze nieuwe thuis, netjes binnen budjet en onze verwachtingen. Top team!

Kizzy Van calsterOngelooflijk professioneel kantoor! Zeker en vast aan te raden!

Alexander D'Hondt