Enkele getuigenissen van onze klantenNicky is een topper hoe ze alles geregeld heeft in een woord super

Didier WijffelaarsTopmakelaar! Bij de verkoop van een huis zorgden Bart en Nicky voor een prima service door professioneel advies te geven en zeer regelmatig te informeren over de stand van zaken. Ze zijn altijd vriendelijk en doen hun werk met plezier. Nogmaals: een topmakelaar!

Carolien MilisVerkocht binnen de week ! Nooit gedacht dat dit realistisch was .
Geweldige professionele ervaring met Homixx.
Grote dank je wel, Jens. Jouw professionele aanpak, oplossingsgericht denken met klanten, vlot verloop en goede communicatie maakt dat je een top makelaar bent.
Echt een aanrader om met Homixx te werken.

Kathleen Geens

Kathleen GEENSWe hadden niet veel zin om een makelaar in te schakelen tijdens de verkoop van ons huis, maar bij Pieter hadden we meteen een goed gevoeld. Geen verkooppraatjes, geen flauwe kul, gewoon iemand die enthousiast was om ons te helpen bij de verkoop van ons huis. Pieter was altijd bereikbaar, eerlijk, hands on en is vooral ook een vriendelijke, toffe gast!
Het was een heel aangename samenwerking waar Pieter echt veel tijd en moeite heeft ingestoken. Waarvoor dank!

Tiana Van GaeverEen heel fijne ervaring met HOMIXX.
Dank je wel Pieter voor het vlotte verloop.Je bent een vriendelijke en hulpvaardige makelaar!

Mia VerbeeckWij hebben een woning gekocht via Homixx in Haacht en zijn door Pieter altijd goed geholpen en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden! Die kleine attentie bij het tekenen van de compromis was ook heel mooi.

Sven Van SoestWe twijfelden eerst om met een makelaar in zee te gaan maar we zijn blij dat we uiteindelijk toch de stap hebben gezet. Pieter overtrof alle verwachtingen en heeft er het maximale uitgehaald. Merci Pieter!

Katrijn SchreursFijne ervaring met Homixx!
Voor het eerst verkochten we ons huis. Een snel en vlot eerste contact kregen we met Jens & Nicky.
Homixx zorgde voor alles rondom de verkoop; fotograaf, EPC waarde,... Kortom, we hoefde ons van niets iets aan te trekken. Top!
Al snel werd een 1ste bezoekdag ingepland en verzorgde Nicky het contact met potentiële kopers. Op het einde van de bezoekdag kregen we van Nicky een fijn telefoontje dat er een mooi bod was op ons huis. We waren zeer tevreden en hebben het bod dan ook meteen geaccepteerd. Binnen de week was ons huis dus verkocht. Homixx zorgt voor een snelle, aangename en vlotte service. Ze staan altijd klaar voor al je vragen. Wij zijn super tevreden!

carolien schoovaertsAnderhalve maand geleden voor het eerste kennisgemaakt met Homixx tijdens het bezichtigen van een huurappartement in het Klapgat in Haacht. Hoewel ik een absolute Haachtenaar ben, kon het appartement zelf mij minder overtuigen. Toch nam dat niet weg dat we op een heel hartelijke manier verwelkomd werden door Nicky, ze een zeer goede uitleg gaf met kennis van zaken en ze alles zo enthousiast mogelijk aan de man probeerde te brengen. Intussen hebben we wel al iets gevonden, maar wie weet kunnen we toekomstgericht nog wel eens ooit zaken doen met Homixx. Het is alleszins een heel vriendelijke en klantgerichte immo!

Tom BergsBedankt Homixx en in het bijzonder Pieter Maes voor de verkoop van ons huis! De betrokkenheid & beroepsfierheid van Pieter was voor ons doorslaggevend om met Homixx in zee te gaan, en we hebben er geen seconde spijt van gehad. Vandaag compromis getekend en kennis gemaakt met de kopers. Aan hen dragen we ons huis graag over: ook die match is er. @Pieter, nogmaals dikke merci! Sabine Custers

Sabine CustersWij hadden Pieter Maes.
Alles ging heel vlotjes dankzij de hulp van een vriendelijke en behulpzame makelaar.
Ons huis was op 2 dagen verkocht.
Echt top.!

Christel Van HoofHad interesse in appartement en ik werd daar zeer goed in begeleid door Nicky. Ze stond steeds paraat om al mijn vele vragen te beantwoorden en ik kon het appartement ook meermaals rustig bezoeken. Ze was steeds zeer vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te zijn, integendeel zelfs.
T was een fijne eerste kennismaking met Homixx.

Gretel Van UffelOnze eigendom in Deurne via hen verkocht, de makelaar, Michael heeft dit ongelofelijk professioneel afgehandeld. Op de eerste dag verkocht! Andere makelaars zouden hiervan kunnen leren.

Jehan WensTOP makelaars !!! Vriendelijke ,discreet
Snelle afhandeling, eigendom verkocht binnen de week, met dank aan Nicky en Jens

Grtj VERVOORT C. 👍👍

Constant VervoortZeer fijne samenwerking met Homixx en in het bijzonder met Nicky.
Zeer vlot en professioneel afgehandeld, enorm begripvol voor stresserende verkopers en steeds bereikbaar op de meest onlogische momenten.
Wij blijven met een tevreden gevoel achter!

Dorien DesmetEen makelaar met persoonlijke aandacht voor zowel verkopers als kopers en niet enkel interesse in een snelle verkoop! Zeer tevreden over de samenwerking met Jonathan Bosmans!

Katty StevensNa enkele negatieve ervaringen met andere immokantoren / makelaars was onze hoop op goede samenwerking een beetje weg. Maar bij homixx werden we heel goed verder geholpen. Bij ons bezoek aan een woning kon Jonathan op elke vraag antwoorden, antwoordde altijd op onze mails en is heel correct. Dank jullie wel voor alles!

Pamela BuhrWe hebben ons huis mogen verkopen via Homixx meer bepaald Jonathan heeft ons verder geleid en eigenlijk door zijn goede kennis en inzicht van zaken was het huis al verkocht binnen de maand en dat op een hele rustige manier van samenwerken, dat ik vindt ik een belangrijke! Verder super vriendelijke makelaar! Groeten aan het team Homixx.

Wesley FaesWat een fijne ,leuke ,vriendelijke mensen .Steeds tot uw dienst ,ze werken snel en zorgen dat alles vlot verloopt .Ik heb zowel met Pieter als met Nicky contact om een huis te verkopen en eentje aan te kopen ,en dit gaat allemaal zo aangenaam. Kort en bondig " een zalig team". Groetjes Mira.

Mira TroukensIk kan Homixx alleen maar aanraden.
Uitstekende professionele begeleiding met duidelijke kennis van zaken.
Woning verkocht bij de eerste kijkdag
De samenwerking met Piter was subliem.
Een dikke dikke merci voor Pieter

Danny WuytsJonathan heeft onze woning verkocht binnen de maand.

Heel goede en vlotte samenwerking waarbij ik alleen Hommix kan aanprijzen.

Doe zo verder Hommix!👍

Jason Van den BroeckBijzonder tevreden over de professionele en tegelijk heel persoonlijke manier van werken. Michael slaagde erin om een appartement, dat onverkoopbaar leek, binnen de maand toch te verkopen. Hij hield ons steeds goed op de hoogte van de vorderingen. Alles verliep in een aangename en persoonlijke sfeer. Bedankt Michael.

Marc WolputPerfecte werkwijze

Conny Van BaelZeer vlotte en zorgeloze verhuur door Nicky. Goed advies en volledig naar wens, en nog eens super vriendelijk ook!

Lars ColmanBart is een zéér amicale makelaar die bovendien spreekt en ageert met kennis van zaken. Een grote plus dat hij altijd vlot toegankelijk was voor vragen en zelf ook spontaan suggesties gaf. Terugblikkend op een fijne en tevens correcte samenwerking.

maarten mattanIk kan Homixx alleen maar aanraden. Een zeer professionele aanpak, de makelaar was steeds bereikbaar bij vragen. Mijn appartement was op de eerste bezoekdag verkocht. Bedankt Jonathan!

Hetti De SmetNa een paar jaren zoeken eindelijk onze droomwoning gevonden via Homixx. Fijne rondleiding en geen enkele vraag was te veel. Dit was onze eerste aankoop dus we hadden veel vragen om alles verder te regelen, zijn altijd snel en vriendelijk verder geholpen totdat alles in orde was. Zeker een aanrader, bedankt Michael!

Em VeOp zoek naar een makelaar? Bel naar Homixx!
Een absolute aanrader! Huis verkocht binnen de week.
Vlotte samenwerking, steeds bereikbaar en correct!
Bart je hebt dat TOP gedaan!

Jessy DelconVriendelijk, behulpzaam en top top top service.
Geen enkele vraag is teveel!

Special Thanks en Credits to Jens Van Woensel!! Zoveel dank!!

Jill Van der SandeSuper fijne ervaring met Homixx zowel voor de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van onze huidige woning. Bart is een krak in zijn vak, heel aangenaam in de omgang en vlotte communicatie! professionele dienstverlening voor de verkoop en een correcte prijs. Wij zijn tevreden klanten!

Els HoegaertsZeer goede ervaring! Innovatief, snel en discreet. Makelaar leidt de verkoop in goede banen voor koper en verkoper. Uitzonderlijke dank aan Bart voor alle problemen die hij op een diplomatische manier wist op te lossen. Aanrader A+++++

dominique lybaertWij verkochten onze woning via Homixx vastgoed, en kunnen enkel maar positief zijn over hun diensten.
Bart nam eerst uitvoerig de tijd om hun werking toe te lichten.
Vervolgens maakte hij een goede en vooral realistische schatting, waarna hij steeds bereikbaar was voor verdere vragen.
Hij was duidelijk in zijn communicatie naar ons toe , en verkocht de woning op korte tijd.
Een absolute aanrader, wat ons betreft!

Laurens Van Dammehomixx heeft 2 panden voor ons verkocht. Zelfs een moeilijk verkoopbaar pand zagen zij als een uitdaging en hebben ze tot een goed einde gebracht. We werden constant op de hoogte gehouden. Toffe samenwerking met een open spontane communicatie en een correcte afwerking. Topteam

Ingrid RitsMet de hand op mijn hart, Homixx Tremelo meer dan ons vertrouwen waard. Zeer professioneel en absoluut correct. Een afspraak is een afspraak, een woord is een woord.
Ik ben heel blij met mijn huisje en 100% tevreden over mijn samenwerking met deze enthousiaste dertigers.
Ik heb echt geen minpuntje te melden.
In alle eerlijkheid, Erna Janssens

Erna JanssensAfgelopen maand ons huis verkocht via Homixx. Aangenaam verrast door de professioneel onderbouwde schatting van de woning. Daarnaast een zeer vlot persoonlijk contact. Een eerlijke, professionele service. Kortom, een zeer tevreden klant die Homixx alleen maar kan aanraden!

Eveline WijckmansZeer goede ervaring met aankoop van ons huis. Bart en Jens zijn professionele mensen die klaar staan voor alle vragen en/of bedenkingen bij de aankoop van je huis. Wij hadden een super goede ervaring! Zeker aan te raden

Nicolas PierreSupertevreden, zeer goede en correcte informatie gekregen van Bart, zeer vlotte en snelle verkoop, kortom een superservice , een echte aanrader, een dikke dankjewel aan Homixx!!!

Ann SaluGeweldige service, Bart neemt echt zijn tijd om mij als kandidaat koper in te lichten, antwoord op alle vragen en denkt actief mee aan oplossingen. Dankzij Homixx heb ik op hele korte tijd mijn droomhuis gevonden.
Voor iedereen die wil verkopen of kopen, absolute aanrader!

Chris Van DammeIk ben zeer tevreden over de samenwerking met Homixx voor de verkoop van mijn appartement. Deze makelaars zijn zeer professioneel, hebben een luisterend oor en staan steeds met raad en daad klaar. Bart was steeds bereikbaar. Zoveel enthousiasme en positieve energie: zelden gezien bij makelaars. Ze doen dit duidelijk met hart en ziel! Ik kan iedereen aanraden om met deze makelaars in zee te gaan.

Inge VermeulenPerfecte rondleiding!! Veel oog en respect voor de klant. Kan op alle vragen antwoorden. Bart is uiterst vriendelijk en professioneel.

Saskia RogiersWij hebben onze woning verkocht met Homixx en deze mensen zijn zeer professioneel van begin tot einde. Zeer duidelijke afspraken en communicatie. Onze woning hebben ze verkocht binnen de maand !!! Bedankt mannen en voornamelijk Bart die de klus voor ons geklaard heeft.

Emmanuel VankerkhovenIk heb 2 keer op korte tijd met hen samengewerkt. Steeds hebben ze me meteen geholpen. Ze willen enkel het beste voor hun klanten!
Bedankt voor de correcte, professionele en supervlotte samenwerking!

robin maesAls alles in het leven zo vlot loopt als een huis kopen... Dank jullie wel voor de fijne en vlotte samenwerking. Deze heren stralen een aanstekelijke gedrevenheid uit. Doe zo verder!

Leen Van LooHomixx heeft ons fantastisch geholpen! Bart was steeds beschikbaar voor onze vele vragen en alles was tot in de puntjes geregeld. Bedankt voor de snelle service bij het aankopen van onze bouwgrond!

Dennis StroobantsEen fijne ervaring met Homixx!
Zeer sympathieke en energieke makelaars! Communicatie verliep vlot en bij vragen, konden we steeds bij hen terecht. We hadden bij hen een gerust gevoel bij het aankopen van onze eerste woning. Homixx: een aanrader!

Yamina Van der ZandeDe makelaars van Homixx wisten ons goed te begeleiden bij de aankoop van onze eerste woning en konden op al onze vragen antwoorden. We kregen uitgebreid de tijd en hadden een aangenaam gesprek. Dit allemaal op de eerst dag dat huisbezoeken weer mochten na de Corona periode. Netjes met handschoenen en mondmaskers!

Jarne Van EspenVan bij de eerste kennismaking, waren wij erg onder de indruk van de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee elk vastgoed dossier door Homixx wordt aangepakt. Onze positieve indruk is in de weken erna alleen nog maar versterkt door het professionalisme en het doorzettingsvermogen waarmee ze de verkoop van onze bouwgronden op zeer korte tijd hebben gerealiseerd. Duidelijke communicatie, altijd bereikbaar en heel correct in het naleven van afgesproken prijs en andere afspraken. Een echte aanrader voor al wie op zoek is naar een betrouwbare makelaar.

Willy WuytsHen gecontacteerd voor de aankoop van een woonst. Meteen een bezoek kunnen regelen. Zeer vriendelijke mannen en uitstekende rondleiding.

Roeland VandenbrandeBedankt Homixx voor de verkoop van ons huis in goede banen te leiden! Verkocht binnen de week!! Homixx weet goed waar ze mee bezig zijn..
 

Karen VanmechelenSuper vriendelijk en altijd bereid voor uitleg!

Jago Van SoomSuper vriendelijk en goede service, huis was direct verkocht!

bouke StijnsOnze woning was na 1 bezoekmoment verkocht aan de afgesproken prijs. Ook vonden ze onze nieuwe thuis, netjes binnen budjet en onze verwachtingen. Top team!

Kizzy Van calsterOngelooflijk professioneel kantoor! Zeker en vast aan te raden!

Alexander D'HondtZeer goede ervaring bij de verkoop van onze woning. Bart heeft het zeer professioneel aangepakt en de ganse procedure begeleid. Homixx zeker aan te bevelen

Mieke KestensZeer tevreden over professionalisme. De afspraken werden strikt gehouden. En geschatte prijs werd ook verkoopprijs! Zeker aan te raden.

viviane wolfsGoed geinformeerd , duidelijk en grondig . Prachtige voorstelling van het te koop gezette item . Vriendelijk en dynamisch team !

Marina WittemansEen heel klantvriendelijke immo met oog voor een persoonlijke aanpak gekoppeld aan een professionele uiteenzetting.

Alex FierensZeer vlotte samenwerking; professionele aanpak.
Huis verkocht binnen de week!
Heb reeds met meerdere makelaars gewerkt; Homixx scoort "the best".

Willy De BaerdemaekerIk ben onder de indruk van samenwerk met Homixx Vastgoed. Bouwgrond verkocht aan gevraagde prijs. Alles zeer vlot verlopen, heel professioneel vanaf het eerste gepreek tot op het einde. Alles werd door hun geregeld .Topservice !!!

stan dianaBedankt Michael voor de geweldige service en zeer goede ondersteuning.
Snel en eerlijke verkoop.
Regy & Gert

regy briersSuper. Snelle en eerlijke verkoop.

Regy Briers1 woord: topservice!
Zowel de aankoop van het nieuwe huis als de verkoop van het huidige is zeer vlot verlopen.
Leggen van in het begin duidelijk hoe ze te werk gaan en waarom. Zijn ook steeds bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt.
Speciale dank aan Jens Van Woensel!

Kevin Van den BulckSuper tevreden over de verkoop van mijn huis , professioneel vastgoed bedrijf , steeds beschikbaar voor vragen ! Zeker pluspunt voor een verkoop !!! TOP !!!!! BedanktJens iiiii

Maurice Michiels