Enkele getuigenissen van onze klantenOp zoek naar een makelaar? Bel naar Homixx!
Een absolute aanrader! Huis verkocht binnen de week.
Vlotte samenwerking, steeds bereikbaar en correct!
Bart je hebt dat TOP gedaan!

Jessy DelconVriendelijk, behulpzaam en top top top service.
Geen enkele vraag is teveel!

Special Thanks en Credits to Jens Van Woensel!! Zoveel dank!!

Jill Van der SandeSuper fijne ervaring met Homixx zowel voor de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van onze huidige woning. Bart is een krak in zijn vak, heel aangenaam in de omgang en vlotte communicatie! professionele dienstverlening voor de verkoop en een correcte prijs. Wij zijn tevreden klanten!

Els HoegaertsZeer goede ervaring! Innovatief, snel en discreet. Makelaar leidt de verkoop in goede banen voor koper en verkoper. Uitzonderlijke dank aan Bart voor alle problemen die hij op een diplomatische manier wist op te lossen. Aanrader A+++++

dominique lybaertWij verkochten onze woning via Homixx vastgoed, en kunnen enkel maar positief zijn over hun diensten.
Bart nam eerst uitvoerig de tijd om hun werking toe te lichten.
Vervolgens maakte hij een goede en vooral realistische schatting, waarna hij steeds bereikbaar was voor verdere vragen.
Hij was duidelijk in zijn communicatie naar ons toe , en verkocht de woning op korte tijd.
Een absolute aanrader, wat ons betreft!

Laurens Van Dammehomixx heeft 2 panden voor ons verkocht. Zelfs een moeilijk verkoopbaar pand zagen zij als een uitdaging en hebben ze tot een goed einde gebracht. We werden constant op de hoogte gehouden. Toffe samenwerking met een open spontane communicatie en een correcte afwerking. Topteam

Ingrid RitsMet de hand op mijn hart, Homixx Tremelo meer dan ons vertrouwen waard. Zeer professioneel en absoluut correct. Een afspraak is een afspraak, een woord is een woord.
Ik ben heel blij met mijn huisje en 100% tevreden over mijn samenwerking met deze enthousiaste dertigers.
Ik heb echt geen minpuntje te melden.
In alle eerlijkheid, Erna Janssens

Erna JanssensAfgelopen maand ons huis verkocht via Homixx. Aangenaam verrast door de professioneel onderbouwde schatting van de woning. Daarnaast een zeer vlot persoonlijk contact. Een eerlijke, professionele service. Kortom, een zeer tevreden klant die Homixx alleen maar kan aanraden!

Eveline WijckmansZeer goede ervaring met aankoop van ons huis. Bart en Jens zijn professionele mensen die klaar staan voor alle vragen en/of bedenkingen bij de aankoop van je huis. Wij hadden een super goede ervaring! Zeker aan te raden

Nicolas PierreSupertevreden, zeer goede en correcte informatie gekregen van Bart, zeer vlotte en snelle verkoop, kortom een superservice , een echte aanrader, een dikke dankjewel aan Homixx!!!

Ann SaluGeweldige service, Bart neemt echt zijn tijd om mij als kandidaat koper in te lichten, antwoord op alle vragen en denkt actief mee aan oplossingen. Dankzij Homixx heb ik op hele korte tijd mijn droomhuis gevonden.
Voor iedereen die wil verkopen of kopen, absolute aanrader!

Chris Van DammeIk ben zeer tevreden over de samenwerking met Homixx voor de verkoop van mijn appartement. Deze makelaars zijn zeer professioneel, hebben een luisterend oor en staan steeds met raad en daad klaar. Bart was steeds bereikbaar. Zoveel enthousiasme en positieve energie: zelden gezien bij makelaars. Ze doen dit duidelijk met hart en ziel! Ik kan iedereen aanraden om met deze makelaars in zee te gaan.

Inge VermeulenPerfecte rondleiding!! Veel oog en respect voor de klant. Kan op alle vragen antwoorden. Bart is uiterst vriendelijk en professioneel.

Saskia RogiersWij hebben onze woning verkocht met Homixx en deze mensen zijn zeer professioneel van begin tot einde. Zeer duidelijke afspraken en communicatie. Onze woning hebben ze verkocht binnen de maand !!! Bedankt mannen en voornamelijk Bart die de klus voor ons geklaard heeft.

Emmanuel VankerkhovenIk heb 2 keer op korte tijd met hen samengewerkt. Steeds hebben ze me meteen geholpen. Ze willen enkel het beste voor hun klanten!
Bedankt voor de correcte, professionele en supervlotte samenwerking!

robin maesAls alles in het leven zo vlot loopt als een huis kopen... Dank jullie wel voor de fijne en vlotte samenwerking. Deze heren stralen een aanstekelijke gedrevenheid uit. Doe zo verder!

Leen Van LooHomixx heeft ons fantastisch geholpen! Bart was steeds beschikbaar voor onze vele vragen en alles was tot in de puntjes geregeld. Bedankt voor de snelle service bij het aankopen van onze bouwgrond!

Dennis StroobantsEen fijne ervaring met Homixx!
Zeer sympathieke en energieke makelaars! Communicatie verliep vlot en bij vragen, konden we steeds bij hen terecht. We hadden bij hen een gerust gevoel bij het aankopen van onze eerste woning. Homixx: een aanrader!

Yamina Van der ZandeDe makelaars van Homixx wisten ons goed te begeleiden bij de aankoop van onze eerste woning en konden op al onze vragen antwoorden. We kregen uitgebreid de tijd en hadden een aangenaam gesprek. Dit allemaal op de eerst dag dat huisbezoeken weer mochten na de Corona periode. Netjes met handschoenen en mondmaskers!

Jarne Van EspenVan bij de eerste kennismaking, waren wij erg onder de indruk van de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee elk vastgoed dossier door Homixx wordt aangepakt. Onze positieve indruk is in de weken erna alleen nog maar versterkt door het professionalisme en het doorzettingsvermogen waarmee ze de verkoop van onze bouwgronden op zeer korte tijd hebben gerealiseerd. Duidelijke communicatie, altijd bereikbaar en heel correct in het naleven van afgesproken prijs en andere afspraken. Een echte aanrader voor al wie op zoek is naar een betrouwbare makelaar.

Willy WuytsHen gecontacteerd voor de aankoop van een woonst. Meteen een bezoek kunnen regelen. Zeer vriendelijke mannen en uitstekende rondleiding.

Roeland VandenbrandeBedankt Homixx voor de verkoop van ons huis in goede banen te leiden! Verkocht binnen de week!! Homixx weet goed waar ze mee bezig zijn..
 

Karen VanmechelenSuper vriendelijk en altijd bereid voor uitleg!

Jago Van SoomSuper vriendelijk en goede service, huis was direct verkocht!

bouke StijnsOnze woning was na 1 bezoekmoment verkocht aan de afgesproken prijs. Ook vonden ze onze nieuwe thuis, netjes binnen budjet en onze verwachtingen. Top team!

Kizzy Van calsterOngelooflijk professioneel kantoor! Zeker en vast aan te raden!

Alexander D'HondtZeer goede ervaring bij de verkoop van onze woning. Bart heeft het zeer professioneel aangepakt en de ganse procedure begeleid. Homixx zeker aan te bevelen

Mieke KestensZeer tevreden over professionalisme. De afspraken werden strikt gehouden. En geschatte prijs werd ook verkoopprijs! Zeker aan te raden.

viviane wolfsGoed geinformeerd , duidelijk en grondig . Prachtige voorstelling van het te koop gezette item . Vriendelijk en dynamisch team !

Marina WittemansEen heel klantvriendelijke immo met oog voor een persoonlijke aanpak gekoppeld aan een professionele uiteenzetting.

Alex FierensZeer vlotte samenwerking; professionele aanpak.
Huis verkocht binnen de week!
Heb reeds met meerdere makelaars gewerkt; Homixx scoort "the best".

Willy De BaerdemaekerIk ben onder de indruk van samenwerk met Homixx Vastgoed. Bouwgrond verkocht aan gevraagde prijs. Alles zeer vlot verlopen, heel professioneel vanaf het eerste gepreek tot op het einde. Alles werd door hun geregeld .Topservice !!!

stan dianaBedankt Michael voor de geweldige service en zeer goede ondersteuning.
Snel en eerlijke verkoop.
Regy & Gert

regy briersSuper. Snelle en eerlijke verkoop.

Regy Briers1 woord: topservice!
Zowel de aankoop van het nieuwe huis als de verkoop van het huidige is zeer vlot verlopen.
Leggen van in het begin duidelijk hoe ze te werk gaan en waarom. Zijn ook steeds bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt.
Speciale dank aan Jens Van Woensel!

Kevin Van den BulckSuper tevreden over de verkoop van mijn huis , professioneel vastgoed bedrijf , steeds beschikbaar voor vragen ! Zeker pluspunt voor een verkoop !!! TOP !!!!! BedanktJens iiiii

Maurice Michiels