Het typische glooiende landschap van de oude kleiput wordt gerespecteerd en is er gekozen voor een mooie roodbruine baksteen.

De typologie van de gebouwen verwijst eveneens naar de architectuur van die tijd.

De laagbouw van de rijhuizen uit de achterliggende straten vinden we terug in de gebouwen Little Brick en Grand Brick, het industriële karakter van de steenbakkerij in The Factory en Silvertop ademt de grandeur van de meesterwoning.

Voor elk wat wils

Voor elk wat wils

Zowel gezinnen als singles, bewoners als investeerders vinden hun gading in de klassevolle leefappartementen van dit prestigieuze project:

  • studio’s
  • 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen
  • ruime luxueuze penthouses met weergaloze panorama’s

 

Bekijk foto's van modelappartementen

Adembenemend uitzicht

Dag na dag zorgen Recreatiedomein De Schorre en de Rupel voor een niet te evenaren schouwspel. Seizoen na seizoen blijven de kleurschakeringen van dennen, eiken, populieren en notelaars fascineren. Niets aangenamer om na een drukke dag bij te ontstressen dan het genot van uw eigen parkzicht.

 

Informatie aanvragen

Adembenemend uitzicht

Superpraktische extra’s

Bij het ontwerp, de bouw en inrichting van ParkView stond alles in het teken van toegankelijkheid, comfort en hedendaags woonplezier. Een voorbeeld? Groendaken met een sterk verhoogde isolatiewaarde van het dak waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter binnen.

 
 
 

Mobiliteit en parkeergelegenheid

ParkView is makkelijk bereikbaar met de fiets, wagen en het openbaar vervoer. Verplaatst u zich liever met de wagen? Dan zijn er ruime ondergrondse parkeergarages beschikbaar. Die kunt u apart bij uw appartement kopen. Interessant voor uzelf en een absolute meerwaarde bij een eventuele verhuur.

Informatie aanvragen?

Informatie aanvragen?

Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren. *