Bart Van Hove

Ik ben opgegroeid in Perk Steenokkerzeel en heb 10 jaar school gelopen in Kampenhout.

Vervolgens woonde ik in Boortmeerbeek en liep ik school te Keerbergen om nadien te Mechelen een bachelor bedrijfsmanagement af te ronden.

Ondertussen woon ik al van 2013 samen met mijn gezin in Putte, Beerzel.

Ik heb ervaring in de vastgoedwereld sinds 2013. Werkende voor het oudste beursgenoteerde bedrijf van België en tevens ook één van de grootste ontwikkelaars, heb ik een zeer gevarieerde kennis kunnen uitbouwen van alle soorten vastgoed over heel België. Ik heb onder andere mogen meewerken aan het tot beste ter wereld bekroonde project (Mipim awards 2017). Na 4 jaar als account manager, heb ik zelf de laatste 2 jaar als manager een team van account managers aangestuurd.

Mijn verantwoordelijkheid lag erin om een grote vastgoedportefeuille te beheren en er de maximale verkoop uit te halen met mijn team.

Hongerig naar een eigen zaak ben ik nu samen met mijn zakelijke partner vol overgave met het Homixx verhaal gestart. Ik zal hier met nog meer passie en plezier voor onze klanten mijn uiterste geven!

Mijn vrije tijd breng ik zeer graag door met mijn lieftallig vrouwtje Stephanie, onze 2 prachtige dochters en lieve honden.


 Looking forward to meet you!

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x